Weten wat we voor
jou kunnen doen?

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over prefab houtskeletbouw of over R&H Beers zelf?

Prefab elementen

Ontdek onze veelzijdige prefab houtskelet elementen die de hoeksteen vormen van innovatieve en efficiënte bouwprojecten. Bij R&H Beers Prefab bieden we hoogwaardige prefab elementen voor uiteenlopende toepassingen.

Onze prefab elementen zijn ontworpen om de bouwtijd te verkorten en de bouwkosten te optimaliseren. Met een gestroomlijnd fabricageproces kunnen we op maat gemaakte elementen leveren die naadloos in uw bouwproject passen.

Waarom kiezen voor prefab elementen?

Ze bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en consistentie in de bouw. Van wanden, vloeren en dakelementen tot complete gevelsystemen, onze elementen worden met precisie vervaardigd voor een probleemloze montage op locatie.

Ons team staat klaar om samen met u te werken aan uw project. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw, we bieden oplossingen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en ontwerpvereisten.

Maatwerk mogelijkheden

Onze prefab elementen kunnen worden aangepast aan specifieke afmetingen, ontwerpeisen en constructiedetails, waardoor ze perfect passen bij uw unieke project.

Tijdsbesparing en efficiëntie

Met onze prefab elementen vermindert u de bouwtijd aanzienlijk en optimaliseert u de projectplanning voor een snellere oplevering.

Duurzaam & milieubewust

Bij R&H Beers Prefab geloven we in duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze prefab elementen worden geproduceerd met aandacht voor milieuvriendelijke materialen en processen, waardoor uw project niet alleen aan de eisen van vandaag voldoet, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Ervaar de voordelen van prefab elementen en geef uw bouwproject een vliegende start met de kwaliteitsoplossingen van R&H Beers Prefab. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze prefab elementen uw bouwproces kunnen optimaliseren.

Keuze uit elementen

Gevels

Prefab gevelelementen bieden diversiteit, energie-efficiëntie en snelle montage, waardoor uw gebouw een aantrekkelijke uitstraling krijgt.

Binnenwanden

Prefab binnenwanden zorgen voor ruimtelijke scheiding, en kunnen flexibel worden aangepast aan uw interieurbehoeften.

Verdiepingsvloeren

Prefab verdiepingsvloeren garanderen een stevige structuur, uitstekende belastbaarheid en vereenvoudigen de installatie voor snellere bouwtijden. Vragen over contactgeluid met een houten verdiepingsvloer? Neem gerust contact met ons op!

Platdak

Prefab platdakelementen bieden een goede constructie en duurzame oplossing, en kunnen worden toegepast met diverse dakbedekkingen en isolatiesystemen.

Kap

Prefab kapelementen, zorgen voor top isolatie, en kunnen in vele vormen geproduceerd worden.

Snel navigeren
Gegevens

Middenweg 494
1704 BM Heerhugowaard

Copyright © 2023 R&H Beers Prefab B.V.

R&H Beers Prefab B.V. is onderdeel van Aannemersbedrijf R&H Beers B.V.