Weten wat we voor
jou kunnen doen?

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over prefab houtskeletbouw of over R&H Beers zelf?

Prefab woningen

Bent u op zoek naar uw droomwoning die perfect past bij uw levensstijl en behoeften? Bij R&H Beers Prefab bouwen we prefab woningen naar wens van de opdrachtgever die aan al uw verwachtingen voldoen. Of het nu gaat om u eigen droomhuis of een recreatiewoning voor vakantie of misschien wel als belegging, neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. 

Onze prefab houtskeletbouwwoningen combineren esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit in één geheel. Heeft u wel ideeën maar blijft een ontwerp uit? Geen probleem, neem contact met ons op en we bespreken samen hoe u wensen vertaald worden naar een ontwerp. 

Waarom kiezen voor een prefab houtskelet woning?

Het antwoord is eenvoudig: snellere bouwtijden, duurzame materialen, lagere kosten en een woning die droog wordt geproduceerd. Door onze enginering zijn heel veel ontwerp oplossingen mogelijk.

Ons team van R&H Beers prefab staat klaar om uw verhaal om te zetten in tastbare realiteit. Of u nu een gezinswoning, een moderne villa, een energiezuinige woning, mantelzorgwoning of een vakantiehuis zoekt, wij hebben de expertise om samen naar het gewenste resultaat te komen.

Nadeel houtskeletbouw

Veel mensen staan open voor de mogelijkheden van een houtskeletbouw woning. Wij krijgen regelmatig te horen dat mensen een houten verdiepingsvloer een nadeel vinden. 

Hier heeft R&H Beers prefab een passende oplossing voor gevonden waardoor gehorige houten verdiepingsvloeren verleden tijd zijn. Zelfs een verdiepingsvloer met vloerverwarming is geen probleem!

Vragen over brandveiligheid? Neem gerust contact met ons op!

Duurzaamheid

Duurzaamheid en duurzaam bouwen zijn momenteel hot items. Met onze houtskeletbouw woningen ben je gegarandeerd van hoge RC waarden wat resulteert in lagere energiekosten. Houtskeletbouw woningen gebruiken gemiddeld 40% minder water dan traditionele woningen, dit is niet alleen duurzamer maar ook de constructie is veel minder vochtig.

Snel navigeren
Gegevens

Middenweg 494
1704 BM Heerhugowaard

Copyright © 2023 R&H Beers Prefab B.V.

R&H Beers Prefab B.V. is onderdeel van Aannemersbedrijf R&H Beers B.V.